Kırklareli Belediyesi, vatandaşlarla iftarda buluşmaya devam ediyor

20.03.2024

Kırklareli Belediyesi, vatandaşlarla iftarda buluşmaya devam ediyor

Kırklareli Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği geleneksel iftar yemeklerinde, vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor. Her akşam ayrı bir mahallenin misafir edildiği iftarlarda, ramazana uygun müziklerin canlı olarak icra edildiği programlara, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile eşi Sibel Kesimoğlu ve CHP Kırklareli milletvekili Vecdi Gündoğdu da iştirak ediyor. Misafirleri kapıda karşılayan Başkan Kesimoğlu, iftar saatinin ardından, mahalle halkına katılımları için teşekkür ederek, tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin ve edilen duaların kabul olması temennisiyle mahalle sakinlerine duygu ve düşüncelerini dile getiriyor.

Bugüne kadar Karacaibrahim, Karakaş, İstasyon, Atatürk ve Karahıdır mahallelerini iftarda ağırlayan Kırklareli Belediyesi’nin diğer günlere yönelik takvimi de şu şekilde:

19 Mart Salı, Doğu Mahallesi

20 Mart Çarşamba, Akalar Mahallesi

21 Mart Perşembe, Demirtaş Mahallesi

22 Mart Cuma, Yayla Mahallesi

23 Mart Cumartesi, Kocahıdır Mahallesi

25 Mart Pazartesi Cumhuriyet Mahallesi

26 Mart Salı, Bademlik Mahallesi

Online Hizmetler

Hizmetlerimizden dünyanın herhangi bir noktasından yararlanarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sizleri Dinliyoruz

Fikirleriniz bizim için değerli,Lütfen her konuda bize yazın.