Mobil mutfak her zaman, her yerde

22.11.2023

Mobil mutfak her zaman, her yerde

Kırklareli Belediyesi’nin mobil ikram aracı, ihtiyaç duyulan her yerde, güler yüzlü personeli ve çeşitli ikramlıklarıyla vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyor.

Üniversite kaydı için ilimize gelen öğrenciler, kış aylarında sabah erken saatte işine giden vatandaşlarımız, Dereköy Sınır Kapısı’nda sıra bekleyen gurbetçilerimiz ve daha birçok Kırklarelili, mobil ikram aracımızın çay, yiyecek ve çorba servislerinden her zaman faydalanıyor.

Bunun yanı sıra, cenazeler, işçi bayramları, ulusal bayramlar, şenlikler ve çeşitli etkinliklerde, bu hizmet, vatandaşları hiç yalnız bırakmıyor.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam KESİMOĞLU, mobil ikram aracının belediyenin samimi yüzünün bir yansıması olduğunu belirterek; “Günün her saatinde, şehrin birçok noktasında, farklı aktiviteler esnasında, hep Kırklareli halkının yanındayız. İkramlarımızla, o anda bu servise ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldırıyoruz. Çünkü biz Kırklareli halkını çok seviyoruz” dedi.

Online Hizmetler

Hizmetlerimizden dünyanın herhangi bir noktasından yararlanarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sizleri Dinliyoruz

Fikirleriniz bizim için değerli,Lütfen her konuda bize yazın.