Kırklareli’mizde şiddetli yağışların neden olabileceği taşkınlara karşı ekiplerimiz, mazgal temizliklerini ve kontrollerini titizlikle sürdürüyor

Sevgili Hemşehrilerim,

Kırklareli’mizde şiddetli yağışların neden olabileceği taşkınlara karşı ekiplerimiz, her zaman olduğu gibi mazgal temizliklerini ve kontrollerini titizlikle sürdürüyor.


Ancak hepinizin de takdir edeceği üzere, kalıcı çözüm şehrimize yakışan modern bir altyapıdır. Bu doğrultuda, içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon projelerimiz için uzun süredir yürüttüğümüz çalışmaların geldiği noktayı, Belediye Meclis Üyelerimiz, mesleki kuruluşlarımız, esnaf odalarımız, mühendis odalarımız, kooperatiflerimiz, muhtarlarımız, kamu yararına çalışan derneklerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, yerel derneklerimiz ve değerli basın mensuplarımızla geçtiğimiz hafta paylaşmıştık.


Planlarımız ve bütçemiz hazır. Eylül ayındaki toplantımızda Meclisimizin onayını aldığımız takdirde, ilk kazmayı vuracak ve altyapı çalışmalarımıza başlayacağız.

Her şey daha yaşanabilir bir Kırklareli için. 

💙