Hizmetler

Kırklarelili Çocuklar Can Dostlarla Buluştu

1.01.0001
Kırklareli Geçici Hayvan Bakımevi’nde düzenlenen çeşitli etkinlikler ile çocuklara hayvan sevgisi aşılandı. Kırklareli Belediyesi 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları gününde düzenlediği etkinlikle Kırklarelili çocukları ‘’can dostlarla’’ buluşturdu. Kırklareli Bando ekibinin çaldığı müzikler eşliğinde gönüllerince eğlenen çocuklar bakımevinde bulunan sokak hayvanları ile de vakit geçirme fırsatı buldular. Düzenlenen etkinliğe Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, eşi Sibel Kesimoğlu, Başkan Yardımcıları Burcu Özel ve Arda Kolcular’ın yanı sıra Kırklareli Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri de katıldı. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’da yaptığı açıklamada ‘’4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Gününde, hayvanlara ömürleri boyunca sevgi ve mama desteği verebilecek tek kaynağın çocuklarımızı eğitmek olduğunu düşündük ve barınağımızda onlarla buluştuk’’ dedi. Program sonunda öğrencilere kedi ve köpek maması dağıtıldı.