Hizmetler

Kırklareli Belediyesi Tedbiri Elden Bırakmıyor

1.01.0001
Kırklareli Belediyesi Tedbiri Elden Bırakmıyor Kırklareli Belediyesi koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek için tedbirler almaya devam ediyor. Ekipler salgının yayılmasının önüne geçmek için kent genelindeki taksi durakları, minibüsler, ibadethaneler, okullar ve otogar gibi halkın en çok kullandığı toplu yaşam alanlarını dezenfekte etmesinin yanı sıra vatandaşlara, koronavirüsü anlatan uyarıların yer aldığı broşürlerde dağıtıyor. Dezenfekte ve bilgilendirme çalışmalarının ardından tüm uyarılara rağmen yurttaşların banklarda oturduğu bilgisine ulaşan ekipler, harekete geçti. Ekipler, beton zemine montajlı bankları söktükten sonra kamyonetle belediye şantiye alanına götürdü. Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, vatandaşların sağlığını korumak için tedbirler almaya devam ettiklerini söyledi. Kalabalık alanlardan herkesin uzak durması gerektiğini aktaran Kesimoğlu, salgının yayılmasını önlemek için vatandaşların evlerinden zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamasını istedi. Kesimoğlu, kent genelindeki parklar ve çeşitli alanlarda bulunan bankların kaldırıldığını ifade etti. Kırklareli Belediyesi’nin bu çalışmasının ardından vatandaşlardan da olumlu tepkiler geldi.