Başkonsolos Dimitrov’dan Kesimoğlu’na Ziyaret

2.12.2020

Edirne Bulgaristan Başkonsolosu Borislav Dimitrov, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu ziyaret etti.

Edirne Başkonsolosu olarak geçtiğimiz aylarda göreve başlayan Dimitrov, Kesimoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Kırklareli’ni daha önce ziyaret ettiğini ve Atatürk Evi ile Ali Rıza Efendi Kültür Evi’ni gezme fırsatı bulduğunu söyleyen Başkonsolos Dimitrov, Kesimoğlu’nu yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Başkan Kesimoğlu’da Dimitrov’a Kırklareli Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

İki ülke arasında ki birçok ortak nokta olduğuna dikkat çeken Kesimoğlu, Dimitrov’a görevinde başarılar diledi.