Yol Yapım ve Onarım Çalışmaları Sürüyor

1.12.2020

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Belirlenen program kapsamında kent genelinde kapsamlı bir çalışma gerçekleştiren Fen İşleri ekipleri, ihtiyaç duyulan bölgelerde yol yapım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Kilit parke taşı döşeme ve yol onarma işlemlerinin sürdüğünü ifade eden Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ‘’Pandemi dönemi şartlarında rutin işlerimizi de devam ettiriyoruz. Tespit ettiğimiz ihtiyaç duyulan bölgelerde yol yapım çalışmalarını sürdürüyoruz. Arkadaşlarımız özverili bir biçimde çalışmalarını sürdürüyor. Tespit ettiğimiz bölgelerde çalışmalara devam edeceğiz’’ dedi.