Şadan Baba’ya Hüzünlü Veda

19.11.2020

Kırklareli Belediye Başkanlığı’nda makam şoförlüğü yapan mesai arkadaşları tarafından ‘’Şadan Baba’’ olarak anılan Şadan Tokuç’un hayatını kaybetmesi sevenlerini yasa boğdu.

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına yakalanan 58 yaşındaki Şadan Tokuç’u yakınları sonsuzluğa uğurladı.

Tokuç’un cenazesi koronavirüs tedbirleri alınarak, Kırklareli Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, “Dünya iyisi bir insanı, canımız Şadan’ımızı bu lanet olası hastalığa kurban verdik. Diyecek bir şey bulamıyorum. Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.