Kırklareli Belediyesi ve Bodrum Müzayede, şehirde bir ilki gerçekleştirdi

18.05.2022
Kırklareli Belediyesi ve Bodrum Müzayede işbirliği ile Kırklareli’nde ilk defa bir müzayede düzenlendi. 15 Mayıs Pazar günü Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanı’nda gerçekleşen etkinlik, pey verme usülü ile ilerledi. Bodrum Müzayede sahibi Sertaç Ay tarafından yönetilen müzayedeye Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da katıldı.
İlk satış gelirinin SMT Tip 1 hastası olan Kırklareli bebeği İdil Ayşe Adakan’a bağışlanacağı açıklandı. Yapılan açık arttırma sonucu, ürün, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu tarafından alındı.
Başkan Kesimoğlu, müzayedede yaptığı konuşmada; “Güzel bir Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanımız var. Kırklareli için burasının önemli bir kazanım olduğunu düşünüyorum. Burada da etkinliklerimizin niteliğini, kalitesini, sayısını çoğaltmak için de arkadaşlarımızla birlikte her gün çaba içerisindeyiz. Bugün belki de Kırklareli tarihinde ilk defa böyle bir müzayede gerçekleştiriyoruz. Yenilikleri getirmek kolay değil. Ama her geçen gün suya atılan taşın etrafında yarattığı halkalar gibi sayımızın çoğalacağına inanıyorum. Bir insanın hobisinin olması çok güzel bir şey. Ayrıca geçmişimize sahip çıkmak, onu geleceğe taşımak gerçekten çok anlamlı ve önemli. Sevgili Sertaç Ay kardeşimiz Bodrum Müzayede’nin sahibi. İlimizde bir ilki gerçekleştiren bir kardeşim. Ona ve ekibindeki arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra bu organizasyona önayak olan emekli Jandarma Albay Ercüment Bayraktar’a da teşekkür ediyorum” dedi.