Ahmet Çevik Tiyatrosu Kırklareli vatandaşlarını mest etti

28.04.2022
Ahmet Çevik Tiyatrosu Kırklareli vatandaşlarını mest etti

Kırklareli Belediye Başkanlığı'nın, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği etkinlikler çerçevesinde, 22-23 ve 24 Nisan akşamı Kırklareli'ye konuk olan Ahmet Çevik tiyatrosu, "Eski Köye Yeni Ramazan" isimli oyunuyla izleyenlerden tam not aldı. Sabahattin Ali Sokağı, Pınar Mahallesi ve Yayla Meydanı'nda sergilenen oyuna ilgi büyük oldu.
İlk akşam İstasyon Caddesi Sabahattin Ali Sokağı'nda sergilenen oyunu Kırklareli halkı kahkahalar eşliğinde izledi. Gecenin sonunda Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Burcu Bölükbaşı, oyunculara çiçek takim ederek, kendilerine teşekkür etti.
Kırklareli halkı, ikinci akşam ise Pınar Mahallesi'nde bu güldürüyü takip etmeye geldi. İzleyenler arasında Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Arda Kolcular da vardı. Oyunun sonunda Belediye Başkanı Kesimoğlu, sanatçılara çiçek ve plaket takdiminde bulunarak, pandemide geçen sıkıntıların günlerin ardından bu gösterinin herkese çok iyi geldiğini belirtti.
24 Nisan Pazar günkü oyun öncesi Kırklareli'yi de gezen oyuncular Sinan Bengier, Ahmet Çevik, Uhde Seçil ve Serhan Atak, Atatürk Evi ile Ali Rıza Efendi Kent Kültür Evi'ni de ziyaret etti. Gece ise Yayla Mahallesi, Yayla Meydanı'nda yine muhteşem bir güldürüye imza atarak, seyirciye veda ettiler.
Kırklareli'ndeki performanslarında, seyircilerin yüksek enerjisinden çok mutlu olduklarını belirten oyuncular, başta Belediye başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu olmak üzere, kendilerini Kırklareli halkıyla buluşturan herkese emeklerinden dolayı teşekkür ettiler.