Sokak Hayvanları İçin Mama Dağıttılar

6.10.2020

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun eşi Sibel Kesimoğlu, Başkan Yardımcısı Burcu Bölükbaşı, Meclis Üyesi Esra Cansu Boyraz ve Veteriner İşleri Müdürlüğü görevlileri İstasyon Caddesi girişinde sokak hayvanları için mama dağıtımı yaptılar.

Yaklaşık 200 kilo mamanın dağıtıldığı etkinlik sonrası açıklama yapan Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Burcu Bölükbaşı, Kırklareli Belediyesi olarak sokakta ki dostlara sahip çıktıklarını belirterek ‘’Kırklareli Belediyesi olarak sokakta ki can dostlarımızın hayatlarını güzelce sürdürebilmeleri için bir çok çalışma yapıyoruz. Bakım evimizi yenilememizin yanı sıra her gün düzenli olarak kentimizin çeşitli noktalarına kurduğumuz besleme odaklarına mama ve su bırakıyoruz. Ayrıca besleme odaklarımızın sayılarını da her geçen gün arttırmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan da ricamız uygun olan yerlere mama ve su bırakmaları. Can dostlarımızı sadece bir gün değil, her gün korumalıyız. Çünkü onlar da can taşıyor. Vereceğimiz bir avuç mama ve su ile hayata tutunuyorlar. Bu açıdan sadece bir gün değil, 365 gün onları korumamız gerekir” ifadelerini kullandı.