“Suyun Öte Yanından Ankara’ya” Sahne Aldı

22.12.2021

“Suyun Öte Yanından Ankara’ya” Sahne Aldı

Kırklareli Belediye Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Kırklareli Şubesi’nin düzenlediği ve Ulu Önder Atatürk’ün Kırklareli’ne gelişinin 91. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında tiyatro sanatçısı ve yazar Utku Erişik, Kırklareli’ne özel hazırladığı “Suyun Öte Yanından Ankara’ya” adlı gösterisi sahne aldı.

21 Aralık Salı Günü Rektörlük Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Mustafa Kemal Atatürk’ün bilinmeyen yönlerine ve Türkiye Cumhuriyeti tarihine ışık tutan olaylar ve belgeler yaklaşık iki saat boyunca Utku Erişik’in soluksuz performansı ile izleyiciye aktarıldı.

Büyük beğeni toplayan gösterinin sonunda Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Utku Erişik’e çiçek ve plaket takdim etti.