10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Etkinlikleri

10.11.2021
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 83. yıldönümünde, anma töreni ilk olarak Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda başladı.
Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından çelenk sunulmasının ardından saat 09:05'te siren sesleri eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.
Anma programı saat 09:30'da Rektörlük Kültür Merkezi'nde devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, konuşmalar gerçekleştirildi.
Program Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı "Atatürk Oratoryo"su ile sona erdi.