Başkan Kesimoğlu ile Konuklarından Anlamlı Sosyal Dayanışma Etkinliği

30.05.2021

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, İstanbul Fener Rum Patriği Vekili Kırklareli Metropoliti Andreas Sofianopoulos, Samatya Kültür ve Gençlik Derneği Başkanı Stelyo Gülgün ve FLO Mağazacılık Genel Müdürü Mehmet Tahir Bayraksoy’u özel bir etkinlikte konuk etti.

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına katkı sağlanan ve Flo Mağazacılık tarafından desteklenen etkinlikte, Mehmet Siyam Kesimoğlu konukları ile birlikte çocuklara hediye dağıtımı gerçekleştirdi.

Mehmet Siyam Kesimoğlu, içinde  bulunulan Koronavirüs salgınının  getirdiği olumsuzluklara karşın, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde imkanlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Flo Mağazacılık Genel Müdürü Mehmet Tahir Bayraksoy’a teşekkür ederek, bunun gibi sosyal projelerin daha çok gerçekleşmesi gerektiğini sözlerine ekledi.