Kesimoğlu’ndan Farkındalık Günü ziyareti

2.04.2021
2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla; Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, eşi Sibel Kesimoğlu ve Başkan Yardımcısı Burcu Bölükbaşı ile birlikte Şehit Mutlucan Kılıç Özel Eğitim Meslek Okulu’nu ziyaret etti.
Kesimoğlu; Okul Müdürü Şahin Değer ve öğretmenler ile birlikte okuldaki atölyeleri ve sınıfları gezerek, otizmli öğrenciler tarafından yapılan çalışmaları incelendi, öğrencilerle sohbet etti.
Belediye Başkanı Kesimoğlu, okuldaki çalışmaların ve verilen emeklerin çok kıymetli olduğuna dikkat çekerek, öğretmen ve öğrencileri kutladı.
Kırklareli Belediyesi olarak her zaman otizmli çocukların yanında olduklarını belirten Kesimoğlu, bundan sonra yapılacak çalışmalarda da ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade etti.
Daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Burcu Bölükbaşı da, Karahıdır Özel Eğitim Anaokulu’nu ziyaret etti ve minik öğrencilerle bir araya geldi. Bölükbaşı burada düzenlenen boyama etkinliğine de katıldı.
Her iki ziyarette de; 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla, öğrencilere, çevrelerindeki hayvanları beslemeleri ve hayvan sevgilerine katkıda bulunmak için, kedi ve köpek maması hediye edildi.