18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü

18.03.2021
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü Programı kapsamında, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve eşi Sibel Kesimoğlu, Kırklareli Şehitliği’nde düzenlenen anma törenine katılım gösterdiler.
Saat 10:00’da başlayan anma töreninde çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşma Kırklareli Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı tarafından gerçekleştirildi. Kırklareli Valiliği’nce şehitlik defterinin imzalanması ile birlikte, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve eşi Sibel Kesimoğlu, protokol beraberinde Kırklareli Şehitliği’ne karanfil bırakarak, dua ettiler.
18 Mart Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü programı Kırkşehitler Anıtı’nın ziyaret edilerek karanfil bırakılması ve dualar edilmesi ile sona erdi.