İyi Parti Yönetiminden Kesimoğlu’na Ziyaret

4.02.2021

İyi Parti Kırklareli İl-İlçe Teşkilatı ve İyi Parti Merkez Kurulu üyeleri, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na ziyarette bulundular.

İyi Parti Siyaset Akademisi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akalın, Marmara ve 2.Bölge Teşkilat Başkan Yardımcısı Ayhan Bölükbaşı ile birlikte, İyi Parti Kırklareli İl Başkanı Hilmi Hersek, Merkez İlçe Başkanı Nagihan Özçelik, Babaeski İlçe Başkanı Ayhan Akcan, İyi Parti Kırklareli İl Koordinatörü Kürşat Yamaner ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Mehmet Siyam Kesimoğlu, konukları ile Türkiye gündemini değerlendirdi. Kesimoğlu, bu anlamlı ziyaret için İyi Parti İl ve Merkez yönetimine teşekkürlerini sundu.