NURTEN TEYZE’NİN MUTLULUĞU

Kırklareli Belediyesi, yıllardır su ihtiyacını cami çeşmesinden gideren ihtiyaç sahibi bir vatandaşın evine su hattı çekti.

Kırklareli Belediyesi olarak sosyal belediyecilik ilkelerine bağlı kalmaya devam edeceklerinin altını çizen Kesimoğlu “Yayla Mahallesi sakinlerinden Nurten teyzemizin yaşadığı zorluklara kayıtsız kalmamız mümkün değildi. Mesai arkadaşlarıma gerekli talimatı verdim. Nurten Teyzemizin bu sorununu kısa sürede çözdük ”dedi.

Yayla Mahallesi’nde ki evinde yalnız bir biçimde yaşam mücadelesi verdiğini belirten Nurten isimli vatandaş evinde su hattı olmadığı için her gün camii çeşmesine giderek su ihtiyacını karşıladığını,  büyük zorluklar yaşadığını söyledi.

Sorununun çözülmesi ile birlikte büyük mutluluk yaşadığını söyleyen Nurten teyze, emeği geçen herkesten duacı olacağını belirtti.