Mavi Gözlü Dev Kırklareli’nde Anıldı

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kültür Sanat ve Nazım Hikmet Haftası Etkinlikleri kapsamında, Nazım Hikmet’in 118’inci doğum gününe özel bir programda Kırklarelililer ile bir araya geldi.

17 Ocak Cuma Günü Rektörlük Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, şiirlere yaptığı besteler ile tanınan müzisyen Haluk Çetin ve sinema tiyatro oyuncusu Orhan Aydın, Sevmişim Meğer adlı şiir ve müzik dinletisi ile konuk oldu.

Etkinliğe sanatsever Kırklarelililer, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcıları Arda Kolcular ve Burcu Özel ile Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun eşi Sibel Kesimoğlu katılım gösterdiler.

Açılış konuşmalarının ardından sahnelenen “Sevmişim Meğer” şiir müzik dinletisinde Haluk Çetin akustik gitarı eşliğinde bestelediği Nazım Hikmet şiirlerini seslendirirken, Orhan Aydın da etkileyici yorumuyla Nazım Hikmet’e dair hikayeleri ve şiirlerini seslendirerek katılımcılara duygu yüklü dakikalar yaşattı.

Programın sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Burcu Özel, Haluk Çetin ve Orhan Aydın’a günün anısına çiçek ve plaket takdim ederek teşekkürlerini sundu.