Can Tutuğ ve Afroloji Grubu Caz Konseri Verdi

Kırklareli Belediye Başkanlığı Kültür Sanat ve Avrupa Yerel Demokrasi Haftası Etkinlikleri kapsamında, Kırklareli’nin sevilen caz müzisyeni Vibrafonist Can Tutuğ, konuk müzisyenlerin katılımıyla bir caz konseri verdi.

21 Ekim Pazartesi Günü Prof.Dr.Gültaç Özbay Sanat Galerisi’nde düzenlenen etkinlikte, bu defa “Afroloji” adını alan müzik grubu, Afrika Müziğinin köklerini ve ritimlerini caz müziğinin farklılığı ile bir araya getirdi. Tenor saksofonda Tugay Genç, kontrbasta Eylül Güntekin ve davulda Cemil Can Çolak’ın eşlik ettiği Caz konseri seyirciler tarafından beğeni kazandı.

Programın sonunda Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Burcu Özel çiçek takdiminde bulunarak, Can Tutuğ ve beraberindeki konuk müzisyenlere bu farklı müzik ziyafeti için çok teşekkür etti.