Avrupa Fırsatları ve Erasmus Genel Bilgilendirme Semineri Yapıldı

Kırklareli Belediye Başkanlığı’nın paydaş kurum olarak, Trakya Kalkınma Ajansı ile Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yer aldığı “Avrupa Fırsatları ve Erasmus+ Genel Bilgilendirme Semineri” Avrupa Yerel Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi.

Kırklareli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 1.Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde, Trakya Kalkınma Ajansı ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eurodesk irtibat sorumluları ile birlikte Kırklareli Belediye Başkanlığı Eurodesk irtibat sorumlusu personelin katılımıyla, üniversite öğrencilerine Avrupa Fonları, Avrupa Birliği’ne erişim, gençlik programlarının yanı sıra, Avrupa Gençlik Portalı ve Europass Özgeçmiş hazırlama gibi çeşitli konularda bilgiler verildi.

Gençlerin Erasmus değişim programlarına başvuru yapabilmenin ayrıcılıkları ve proje yazabilmenin öneminin vurgulandığı seminerin sonunda Eurodesk Bürosu iletişim sorumlularına teşekkür belgeleri verildi.