11’inci Kırklareli Yayla Bolluk, Bereket,Hasat ve Bağbozumu Şenliği’ne Katılım Zirveye Ulaştı

Kırklareli Belediye Başkanlığı ve Kırklareli Kent Konseyi’nin birlikte düzenlediği 11’inci Yayla Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağbozumu Şenliği, birbirinden farklı etkinlikler ve katılımcılarla Kırklarelililere ve ziyaretçilerine coşku ve lezzet dolu iki gün yaşattı.

11’inci yılına erişmenin mutluluğu ile birbirinden farklı üreticileri, konukları ve konserleri bir araya getiren Yayla Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağbozumu Şenliği, 13 Eylül 2019 Cuma günü Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’ndan başlayan Şenlik Korteji ile birlikte Yayla Kültür ve Sanat Meydanı’na ulaştı. Kırklareli Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin folklor gösterisi ve açılış ile birlikte, Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Ali Çakır günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Ali Çakır’ın konuşmasını ardından Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu söz aldı. Yayla Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağbozumu Şenliklerine her geçen yıl ilginin daha da yükseldiğine dikkat çeken Kesimoğlu, katılım sağlayan, emeğini ortaya koyan tüm üreticilere teşekkür etti. Birlik ve beraberliğin en güzel örneğini bu meydanda görebildiğini ifade eden Kesimoğlu, değerli Kırklareli halkını bir üzüm salkımının ayrı ayrı tanelerinin aynı dalda olması gibi bir arada mutlu yaşadığını ifade etti.