Cumhuriyet Coşkusu Kırklareli’nde Yaşanacak

Kırklareli Valiliği koordinesinde, Kırklareli Belediye Başkanlığı desteğiyle, Türkiye Cumhuriyeti’nin 95’inci yılını, büyük bir coşkuyla ve görkemle kutlamaya hazırlanıyor.
29 Ekim Pazartesi Akşamı Öğretmenevi Yanı Anıt Parktan başlayacak olan geleneksel Cumhuriyet Yürüyüşü, Cumhuriyet ilkelerine bağlı tüm Kırklareli Halkının katılımlarıyla, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’na kadar devam edecek.
Neco, Sinema Senfoni Orkestrası İle Sahne Alacak
Farklı türlerde şeflerin ve solistlerin konuk olarak eşlik ettiği, bir çok platformda unutulmaz konserler veren ”Sinema Senfoni Orkestrası” bu defa Türk müziğinin unutulmaz sanatçısı Neco ile Kırklarelililerin karşısına çıkacak.
Saat 21:00’da Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda başlayacak olan konserde Neco, Cumhuriyet Coşkusunu en güzel parçaları ile kusursuz bir orkestra performansı eşliğinde taçlandıracak.