Trakya Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Mali Destek Programları Bilgilendirmesi HK.

Trakya Kalkınma Ajansı, TR21 Trakya Taslak Bölge Planı (2014-2023) ve Trakya Kalkınma Ajansı 2017 Yılı Çalışma Programını esas alarak, 2018 yılı için ”İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı” ve ”Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı” olmak üzere 2 ayrı program uygulamaya başlamıştır.

Mali destek programlarının kamuoyuna tanıtılması için Bölge genelinde bilgilendirme toplantıları ve müteakiben proje hazırlama eğitimleri düzenlenecektir.Mali destek Programları kapsamında Trakya Kalkınma Ajansına Proje başvurusu yapmak isteyen potansiyel yararlanıcıların proje hazırlama kabiliyetini geliştirmek amaçlı düzenlenen eğitimlere katılım için Trakya Kalkınma Ajansı İnternet sitesi üzerinden ön kayıt yapılabilmektedir.

Düzenlenecek bilgilendirme toplantıları ve proje hazırlama eğitimi takvimine www.trakyaka.org.tr adresinden ulaşılabilir.

KIRKLARELİ BELEDİYE

BAŞKANLIĞI