Elektrik Kesilse de Su Kesilmeyecek

Kırklareli Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun talimatı ile su terfi istasyonuna jeneratör alımı yapıldı.

Bununla birlikte elektriklerin kesilmesi sonrası yaşanan su kesilmelerinin de önüne geçilmiş oldu.

Faaliyete başlayan jeneratör ile alakalı açıklama yapan Kesimoğlu ‘’ Su hattını besleyen tesisimiz artık elektrik kesintilerinde de jeneratörle çalışacak, sularımız kesilmeyecek! Eskiden Tredaş elektrikleri kestiğinde bizim su dağıtım tesisimiz de çalışamaz hale geliyor ve vatandaşımız mağdur oluyordu.

Kırklareli Belediyesi olarak tesisimize tam kapasite çalıştığında elektrik ihtiyacımızı karşılayabilecek jeneratör aldık, elektrik kesilse bile bundan halkımızın etkilenmesinin önüne geçtik’’ diye konuştu.